+ / -

+ BRA SAKER
Träningsmotivationen är fortfarande på topp, vilket är riktigt kul! Sen att jag har folk runt omkring mig som är lika taggade som jag är bara bättre och underlättar det hela väldigt mycket.

Att jag har två veckors ledigt under jul och nyår från allt som innebär jobb. Längtar ihjäl mig!

Prison Break alla dagar i veckan, fyfan man blir ju nervös av att bara tänka på serien. Världsbäst.

Brun utan sol när man bor i ett land som Sverige. Utan det är jag likblek, ett vandrande spöke, albino you name it. Jag känner mig så mycket fräschare när jag har lite färg på kroppen.

Snapchat, finns det någon roligare app? Olivia tar priset för fulast bilder på min lista haha.

Att vara faster måste ju vara det bästa med livet. Hugo
 

- DÅLIGA SAKER

Att min och Johannes dörrmatta har blivit snodd. Ja ni läste rätt! Någon fattiglapp har alltså gått och tagit matten som låg utanför våran dörr. Till dig som inte hade råd med en egen: jag hade kunnat köpa en ny till dig för 49 kr, jag vill ha tillbaka min. Det stod love home och sånt fint på den haha. Lämna tillbaka den tack!

Bittra och tråkiga människor, helt ärligt gör något av ert liv.

Sveriges väder måste ju hamna på den här sidan tyvärr. 2 soltimmar på hela november månad eller vad var det? Sen att vädergudarna inte riktigt kan bestämma sig för om det sta vara storm, regn, snö eller bara äckligt kallt stör mig också. Ta mig utomlands tack, min kropp skriker efter D-vitaminer just nu.

Att godis inte är hälsosamt/nyttigt, varför gjorde du detta Gud? Jag dör ju utan mitt godis.

Priset på min drömväska suger ju, helt ärligt ge mig en Chanel boy bag någon?

Att veckodagarna är så många fler än helgdagarna. Vem bestämde de? Det hade varit mer rättvist om det var måndag-torsdag skola och jobb, fredag-söndag helg. Håller ni inte med mig?

  • DAILY

Gillar

Kommentarer