6 LITER ROSÉ OCH EN FÄRGKLICK

Hej alla fina! Igår hade jag världens bästa fredag tillsammans med mina vänner. Vi var först hemma hos mig en stund - hängde på balkongen, lyssnade på musik och skålade med fantastiska drinkar! Därefter tog vi partybilen till frenchen där vi käkade middag i väntan på resten av tjejerna. 

Tillslut var vi runt 40 tjejer vid bordet och stod och skriksjöng till gamla RnB låtar och Håkan Hellström bland annat. VILKEN JÄVLA KVÄLL VI HADE! Jag älskar Mister French och mina vänner. Tack. 

(Btw tänk att det var 1 helt år sen jag och Malin festade tillsammans??? Bubbles & Brunch i augusti på gamla Collage. Herregud vad tiden springer iväg och igår var hon världens snyggaste milf!) 

Jag fick så mycket fina komplimanger om mina örhängen igår<3 tänk att lite färg kan göra så mycket (säger hon som dyrkar svart och alltid är klädd som ett emo haha) men iaf, nu ska jag berätta sanningen om dessa örhängen: jag satt i Torrevieja och bläddrade igenom en gammal Elle Tidning från i våras och fick syn på dessa örhängen i rött och bestämde mig för att jag bara MÅSTE ha dom! Gick in på H&Ms hemsida och letade utan resultat - dock hade de de svarta så jag klickade hem dom. 

Dagen därpå gick jag in igen för att leta, fortfarande inga röda MEN de hade ju fått in de puderrosa som en nyhet - närmare röd kanske jag inte kommer tänkte jag och klickade hem dom också. 

I veckan lyckades jag springa på dom röda som jag verkligen ville ha (efter att ha kollat i minst 5 olika H&M butiker innan). Så nu sitter jag här med tre par örhängen när jag egentligen bara ville ha de röda, men vad gör de? Jag tycker om dom allihopa! Visst är dom fina? 

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer