A SATURDAY IN MY LIFE

I lördags var jag som sagt med familjen för att fira min födelsedag i efterskott. Vi (läs: Frida) började med att slänga ihop världens onyttigaste men den godaste kladdkakan ever. Vi bakade efter ett vanligt kladdkakerecept, sen klickade vi i karamelliseradmjölk och nutella, därefter toppade vi med Marabou salta mandlar och havssalt. Så jävla gott!

Tips på recept:
100 g smör
2 1/2 dl strösocker
2 ägg
1 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
Och eftersom det var mitt "kalas" så fick även jag välja maten. Tacos var självklart ett givet val! Det är nog faktiskt den enda maten i världen som jag hade kunnat äta varje dag i ett år utan att tröttna på det!
Min lilla favoritkille som inte är så liten längre, tänk att han blir hela 3 år den 7 maj? Helt sinnessjukt vad tiden går fort. Hugo hade ritat en superfin grattis-teckning till mig som han så fint kallade den, gullunge! Förutom den fick jag även biljetter till Danny Saucedo showen (jag och mamma ska ha en mysig mor- och dotterdejt), 2 st av mitt favvo nagellack som jag aldrig lyckas hitta själv, en kräm från Elisabeth Arden som jag inte kan leva utan och sen en valfri brunch! Så tacksam och glad över att jag har min älskade familj <3
Och ja här kan ni se den vackra skapelsen.. Dock hade den nog behövt stå i kylen några timmar till för att bli lite fastare och snyggare, men vad gör det när det smakar magiskt? De är fan det enda viktiga! Vi avslutade alltså familjedagen med sällskapsspel i form av Trivial Pursuit 2000s, så kul (även om jag är sämst i världen) ibland känns det som att jag inte har någon koll på sånt som andra anser är "viktigt" jag kan bara sånt som är orelevant. Rätt logiskt dock, vem fan vill lära sig saker som inte intresserar en för 5 öre? Inte jag iallafall!
Tanken var ju sen att jag skulle ha en myskväll framför Melodifestivalen (som förövrigt är så dålig så man dör) men hann ändra mig snabbt när det närmade sig. Ida kom över på ett glas vin hemma hos mig, som sen ledde till att vi drog vi vidare på en förfest i närheten där det bjöds på goda drinkar och skön musik! Tillslut hamnade vi på Kasai och Ochaya där vi dansade fram till stängning. Spontant är alltid bäst eller vad säger ni?

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer