ALLA <3 DAG

Igår bjöd Socialminds in till ett mysigt alla hjärtans dag event tillsammans med Amika (älskar alla dessa högtider och speciella dagar just för detta hehe). Tanken var att jag och Mimmi skulle få vårt hår stylat, men det var så mycket folk och vi hade en tid att passa så det hanns tyvärr inte med - men vi var inte bittra för det, istället drack vi bubbel, smaska på godis och minglade runt bland härliga människor! Vi fick även med oss en superfin goodiebag med en platttång, hårborste och produkter från Amika när vi gick därifrån. Hur bra som helst!
Därefter gick vi vidare till Riche för middag där mötte vi även upp Stina - det kändes iprincip som att det var vi och en jävla massa par på restaurangen. Jag tog i vanlig ordning deras omtalade köttbullar (älskar) och sen bjöd Anders Timell oss på en gino, vet inte om det beror på att vi inte hade någon kärleksdejt, men whatever ingen var gladare än vi hehe! Om ni inte ätit där tidigare så kan jag varmt rekommendera att gå dit, ni kommer inte att ångra er.
Efter middagen var det dags för bio och då fick vi med oss fina Matilda, självklart såg vi den efterlängtade filmen Fifty shades darker (precis som alla andra) som nyligen hade premiär! Jag blev positivt överraskad måste jag erkänna, för er som var besvikna på den första filmen Fifty shades of Grey så kan jag glädja er alla med att denna film var betydligt bättre på alla sätt och vis - handlingen, skådespelarna, sexet och givetvis älskade Christian Grey!

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer