ANLEDNINGEN TILL VARFÖR JAG INTE DEJTAR

Okej damer och herrar, håll i er nu! Jag tänkte dela med mig av en historia som min kära vän Malin Andered var med om för något år sen.. Det här kan vara bland det värsta, pinsammaste och jobbigaste jag hört i hela mitt liv. Men ja det är också en av anledningarna till varför jag inte dejtar randoms som jag inte träffat innan. 

Det hela började på Tinder. Tänk er en manlig, snygg och stilig kille i 30 års åldern. Han jobbar som advokat och bor på Östermalm. De klickade bra och bestämde sig för att gå ut och käka middag en kväll - första dejten. 

Middagen flyter på och det är riktigt bra stämning enda från start. Till och med så bra att Malin smsar hennes bästis under kvällen och säger "honom vill jag verkligen träffa igen". När de ätit upp så kommer servitrisen in med notan och säger i vanlig ordning: splittar ni? Varav den här killen tar tag i kvittot, tar fram miniräknaren på mobilen och börjar gå igenom vem som har ätit och druckit vad "du drack ju vin och jag drack öl, så där blev det lite mer för dig" HAHA.

 Malin ville såklart sjunka genom jorden och dö tillsammans med den stackars servitrisen som bara blev mer och mer obekväm för varje sekund som gick. Hur som helst när dom betalat sin egen del av middagen frågar han om hon inte vill följa med honom hem och avrunda på ett glas vin. Det var vinter och kallt, Malin behövde fördriva lite tid tills hennes vän slutat jobbet. Så hon säger tillslut ja och följer med honom (i hennes huvud har hon redan räknat ut hur mycket hon kommer behöva swisha honom för det där glas vinet han kommer att bjuda på). 

Det roligaste av allt är att det slutar inte där. När dom kommer hem till honom så sätter han sig framför henne i soffan med en gitarr. Han kollar henne i ögonen och sjunger "det kommer aldrig va över för mig" med Håkan Hellström. Det lät ungefär som en strypt anka om jag förstod henne rätt. Så ja, där satt Malin ensam hemma hos världens snålaste människa med hela ansiktet nere i vinglaset och önskade att någon kunde filmat deras kväll så hon blivit rik. 

Som ni säkert förstår så var detta deras första, sista och enda dejt. Malin hatar både Håkan Hellström och "Notan" som vi så fint kallar honom idag. 

För att förtydliga mina åsikter: nej killen behöver inte alltid betala, MEN om man bjuder ut en tjej på middag första gången man ses - så kan man faktiskt vara lite generös och ta hela notan (åtminstone splitta den rakt av haha). Och nej alla dejter är säkert inte lika illa som den här, men jag vågar fan inte chansa. 

Har ni också någon sjuk, rolig, hemsk, pinsam eller bara en underbar dejt ni vill dela med er av? HIT ME! Jag vill höra mer sånt här smaskigt - även om denna är rätt svårslagen haha.

/ For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer

CAMILLAESI,
hahaha jag dog.. Vilken snål människa, usch. Lol hade hade varit Malin skulle jag betalat min del, dratt och blockat hans nummer
www.camillaesi.se
fannym
,
HAHA ja men verkligen! Eller bara för att "jag betalar för allt, ha ett bra liv, kram"
Linn,
Usch vad pinsamt för killen. Ingen gentleman, Jag har själv varit med om det att jag fick stå för mitt och sedan dess var det hejdå. Annars brukar det vara betala för allt eller hälften.
nouw.com/sarahlinnsliv/
Ada
,
hahahahaa jag dör xD holla at me om du behöver fler historier,.....-.-