ÅRET BÖRJAR LIDA MOT SITT SLUT..

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Skaldjur är fan livet, men jag åt faktiskt både hummer, musslor och ostron för första gången i mitt liv. Fråga mig inte varför jag vänta 22 år innan jag smakade. De två förtnämnda är mina favoriter idag, ostron var däremot inget för mig - smakar som en slemmig kallsup i smutsigt saltvatten. Blä.
Har du några nyårslöften?
Jag har nog haft samma nyårslöfte i flera år (som många andra) träna och äta mer hälsosamt, men dock är jag en riktig såkallad jojo-tränare tyvärr.


Blev några av dina vänner föräldrar i år?
Ingen nära vän, men många bekanta som blev föräldrar i år. Älskar barn!


Vilka länder besökte du?
Egypten, London x2, Paris, Torrevieja, Estland och Ibiza hann jag med detta år.
Vad önskar du att du gjort mindre?
Äta godis, chips och andra onyttigheter, kan man säga det haha? Min kropp hade iallafall uppskattat det.


Bästa köpet?
Min systemkamera (Canon 600D). Men bästa investeringen måste vara min städerska!


Bästa minnet från 2015?
Helt klart Ibiza med Ida, jag säger bara wow vilken resa det var! Jag kommer absolut att åka tillbaka dit flera gånger. Börjar skratta bara jag tänker på allt som hände under den veckan.


Summerbust och stockholmsveckan på Gotland har blivit en tradition varje år och självklart var de också två toppen minnen, båda fick jag uppleva med bästa Olivia denna gång.
Vad gjorde du på din födelsedag 2015?
Jobbade som vanligt och blev firad av fina kollegor med glass och maränger, sen blev jag bjuden på middag och fika med familjen hemma hos min bror, Frida och Hugo. Jag fick massor av fina grattishälsningar och presenter. Det var en bra dag!


Favoritprogram på TV?
Jag gillar Idol, Solsidan och Bron som vistats på tv under året.


Ett datum du alltid kommer att minnas?
26 mars var nog den värsta och finaste dagen i år - jag blev både dumpad av min dåvarande pojkvän efter 4 år tillsammans och satt barnvakt uppe på en hotellsvit bland rosor, tända ljus och kärlekslåtar innan min bror skulle fria till hans fina Frida på hennes 30-års dag. Och allt detta hände inom ett och samma dygn, det var svårt att ta in och förstå där och då.
Vad spenderade du mest pengar på?
På allt och ingenting känns det som. Men resor och mat skulle jag tro.


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och skulle jag säga. Våren var jobbig en tid, men annars har jag nog bara varit gladare. Detta har varit ett väldigt bra år över lag måste jag erkänna.


Hur skulle du beskriva din stil i år?
Jag gillar när det är enkelt. Helst svart ska det vara!
Vad fick dig att må bra?
Min familj och mina vänner har fått mig att må bra. Vet inte vad jag skulle göra utan dom! Sen är jag väldigt glad, tacksam och mår bra över att jag fick flytta ifrån lilla 1:an till en 2:a, jag bara älskar min lägenhet idag!


Är det något du saknade 2015 som du vill ha år 2016?
Saknade? Nä det skulle jag inte vilja påstå, mitt år innehöll det mesta men man kan alltid få mer kärlek och pengar, sen hade jag velat resa mer om jag fick bestämma.


Vad ser du mest framemot med år 2016?
Allt, varenda dag av 2016 ser jag framemot. 2015 var ett bra år - men 2016 ska bli bättre.
  • Q/A

Gillar

Kommentarer

Elsa
,
Haha Kissie har ju kopierat ditt inlägg. Märkte det på "fina Frida..". Googlade den meningen och kom in på din blogg. Kul att du skrev ett så bra inlägg att Kissie valde att använda sig utav den men så lågt att hon kopierar rakt av och dessutom råkar ha kvar ditt svar på en fråga...
fannym
,
Haha tack för tipset, jag gick in och såg det när jag fick din kommentar.. Haha synd att hon glömde ta bort min text, pinsamt! 😃 Kram