ÅRET SOM GÅTTÅret 2016 börjar lida mot sitt slut och ett nytt år med nya möjligheter väntar för oss alla! Det här året har varit ett känsloår för mig på många olika sätt, jag har fått känna på det bästa av två världar om man säger så - jag har fått känna på både lycka och kärlek men även sorg och hat under dessa 365 dagar. Skillnaden från förra året måste nog ändå vara att jag vågat visa alla dessa sidor av mig själv på ett eller annat sätt, vissa sidor mer och andra sidor betydligt mindre. Men jag har åtminstone tillåtit mig själv att göra det och i slutändan kommer man nog längst om man bara vågar känna.

En sak som är säker när det kommer till kärlek iallfall - om inte nästa kille jag träffar kollar på mig som William kollar på Noora, då får det fan vara (ja jag är besatt av Skam). Mina vänner, nu är jag mer än redo för 2017, det ska fan bli mitt år!

Tack för att ni följt med mig på den här resan, jag hoppas ni kommer att fortsätta kolla in här i bloggen. Jag hoppas att ni alla får världens bästa nyårsafton och en bra start på det nya året! <3 KRAM

/ For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer