ÅRET SOM VAR - TACKAR

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag åkte skidor för första gången (rätt sjukt) men fan va kul det var. Flög helt ensam gjorde jag också, det var inte så farligt som jag trodde.

Hur har ditt 2014 varit? I stort sätt har mitt år varit hur bra som helst, framgångar i bloggen, träningen, jobbet och framförallt jag själv har växt och utvecklats som person. Sen finns det självklart mindre bra dagar men de vill jag helst lämna kvar i 2014 och bara ta med mig de bra sakerna.

Tror du att år 2015 kommer blir bättre? Det blir vad man gör det till, men självklart hoppas jag och tror på ett ännu bättre år tillsammans med mina nära och kära.

Blev du kär i år? Kär på nytt kanske man får säga då, tre år med min pojkvän nu.

Vilket datum från 2014 kommer du aldrig glömma? 7 Maj då lilla Hugo kom till världen.

Vad är din största framgång 2014? Jag måste nog säga att det är träningen, motivationen har varit med sen jag tog tag i träningen på riktigt. Första gången någonsin det inte bara är ett nyårslöfte som håller i en månad. Jag är nöjd med mina resultat, men 2015 det är mitt år.

Höll du några av dina nyårslöften? Vet inte riktigt om jag kan säga att jag hade ett riktigt nyårslöfte men att komma igång med träningen lyckas man ju alltid nämna runt nyår och det kan man ju säga att jag höll.

Bästa köpet? Min Canon G15 som följt med överallt, dag ut och dag in.

Vad spenderade du mest pengar på? Kläder som vanligt antar jag. Jag är inte så bra på att spara.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Dagen då jag blev faster, den lyckan går inte att beskriva.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?

Vilka länder besökte du? Barcelona, Prag och nu senast Egypten.

Bästa minnet från 2014? Finns så många minnen under 2014 som jag kommer ta med mig resten av livet, första mötet med Hugo kanske är det finaste av dom alla. Sen är alla resor stunder jag kommer ta med mig och dagarna på Gotland med Andrea och Orsa med mina absoluta favoriter - Johannes, Maria och Marcus.

Vem har du umgåts med mest? Det måste nog vara Olivia, det är inte alla som har turen att ha sin bästis som arbetskollega. Så i stortsätt så ses vi nästan varje dag. Sen Johannes bor jag ju ihop med.

Har du haft ett förhållande under 2014? Ja precis som 2012, 2013 och 2014 så har jag hållt ihop med samma kille.

Vad önskar du att du gjort mer? Spontana saker, jag gillar sånt. Det är oftast då man har roligast. Att resa är också något jag hade velat göra mer, men för att göra det krävs också en större plånbok.

Vad önskar du att du gjort mindre? Slösat energi på människor som inte förtjänar det och sen spenderat pengar på onödiga saker kanske? Får man säga så? Haha nu blir min mamma glad när hon läser detta.

Vad gjorde du på din födelsedag? På min födelsedag blev jag uppvaktad med sång och frukost på sängen av min pojkvän, sen blev jag bortskämd med tårta på jobbet och därefter så fikade jag med familjen.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Det finns alltid något som kan bli bättre. Jag hade kunnat prioritera bättre i vissa enstaka situationer. Ibland gör man fel val, oftast när man inte tänker på konsekvenserna.

Hur skulle du beskriva din stil i år? OJ svårt att svara på då min stil är väldigt varierande beroende på väder, humör och vad jag ska göra. Jag klär mig i det jag tycker om helt enkelt, sen har jag ingen speciell stil.

Planer för 2015? Jag vill resa mycket och unna mig saker. Livet blir så mycket roligare då.

Vad vill du säga till dig själv inför 2015: Yolo. Haha nä men detta är mitt år!

  • DAILY

Gillar

Kommentarer