AUTUMN IS HERE

Godmorgon! Bjuder på en mindre charmig bild i brist på annat. Nu är det oktobermånad och hösten är här på riktigt nu, det börjar bli kallt som fan både på morgonen och på kvällarna. Både mina vinterjackor, höstjackor och pälsar har åkt fram. Mysigt men det är skrämmande hur snabbt tiden går. Förresten är det kanske någon som undrar hur det går för mig och mina tränings utmaningar denna vecka? Det går super! Har tränat varje dag, stått upp på jobbet minst halva arbetstiden, jag har tränat med min rockring på kvällarna och även hunnit med en morgonpromenad. Idag är det dags för ett pass med min pt. En klapp på axeln till mig själv ännu en gång. Bra Fanny!

/ Good morning! Now it's October and autumn for real, the summer past so fast. Anyways! Maybe you would like to know about my workout challenge? It's going very well, I've done all my promises so far. Today is legday with my personal trainer, looking forward to it!

  • DAILY

Gillar

Kommentarer

maria
,
Först och främst vill jag bara säga att du verkligen förtjänar att vara månadens toppbloggare! 😊 Sen undrar jag vart du köpt koftan/jackan? Kram!