AUTUMN MUST HAVES

1. Svarta skinny jeans måste vara de bästa jag har i min garderob. Detta är alltså ett måste om du frågar mig, de passar precis allt och du kan iprincip ha de till alla tillfällen. Blåa bootcut jeans är också snyggt att variera med, mina är köpta på Hollister och även de kommer till användning en hel del.

2. De hetaste just nu (men också enklaste och kanske billigaste plagget) måste vara bas t-shirtarna. Jag använder de flitigt nu, har vita, gråa och svarta hemma i garderoben.

3. Vad ska man använda för jackor i höst? Jag kommer för det mesta att använda min skinnjacka och när man går ut kan de va snyggt att dra på sig en pälsjacka och vill man inte ha äkta päls så går de lika bra med fuskpälsar, riktigt snyggt enligt mig! Bombarjackan är också en stor favorit och finns att handla över allt nu.

4. Den långa cardigan ett ett perfekt plagg att ha i garderoben. Älskar kombinationen svarta jeans, ett linne, lång cardigan, skinnjacka och sneakers. Hur snyggt som helst!

5. Boots och sneakers är det jag kommer att använda mest nu i höst. Air maxen är min stora kärlek.

6. Något som kan piffa upp en hel outfit är en stor och mysig halsduk. Dessutom värmer den bra när det är kallt. Drömmen vore ju en från Acne studios, funderar på att köpa den i present till mig själv.

Gillar

Kommentarer

Jonna,
Minns du vart du hittade den långa koftan? Superfin ju 😊
www.jonnas.forme.se