BABYSHOWER

Alltså hennes reaktion var fan priceless! Så kul att se att hon blev så pass överraskad - världens finaste blivande mami <3
När Malin äntligen var på plats så skålade vi alla med alkoholfritt bubbel.
Godsaker fanns det i mängder, det gick ingen nöd på oss vill jag lova. Tänk om man hade sitt köksbord uppdukat såhär varje söndag? Dröm!
Cornelia, Caroline, Isabelle, Anita (Malins mamma) och Nina.
Det var pyntat i hela vardagsrummet med fina ballonger, volanger och skyltar. Sen fick hon en supergullig blöjtårta som Caroline hade gjort också!
Frida, Jimi, Bella och Alexandra.
Fina Alexandra och Maja!
Hur vacker är inte den här tårtan och dessa fantastiska cakepops? Man dör ju nästan! Vi beställde allt från Dintårta.se (HÄR). Perfekt på en babyshower eller vid liknande tillställningar om man vill lyxa till det lite extra. Snabb leverans och bra service - rekommenderas verkligen!
Här har vi henne - älskade Malin! Tänk att hon snart har en liten son, helt sjukt. Jag längtar ihjäl mig..
Sen var det dags för presentöppning och hon fick så mycket fina saker till lilla prinsen! Av mig fick hon en lightbox och ett litet gosedjur/snutte. Måste erkänna att de rycker lite i äggstockarna när man ser alla dessa små söta saker hehe.
Sen var vi tvungna att vara lite elaka (det kan ju inte bara va kul att ha babyshower). Gissa bajset - vi satte alltså på henne en ögonbindel och sen tog vi fram 3 blöjor med olika innehåll. Dock var vi väldigt snälla som bara tog goda saker så som mjölkchoklad och nutella. Men kul var det iallafall, hon måste ju börja vänja sig med bajsblöjor nu!
.. och här har vi hela ligan! Så fin och lyckad babyshower - vår Malin är värd det allra bästa <3

I samarbete med Dintårta.se / For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer

Malin Andered
,
Tack för allt älskade du <3
fannym
,
<3