BEKÄNNELSER

Jag skulle bokstavligen kunna leva på frukost och lösgodis, de är det bästa som finns helt ärligt. Tänk om man kunde äta hotellfrukost buffe varje dag och sen godis till middag utan att bli tjock och må dåligt. Dröm! Hur som helst så är det sånt jag helst äter när jag "unnar mig" på mina ätardagar.

Jag hatar folk som hickar. Är det jag som hickar är det ännu värre. Jag stööör mig så jävla mycket på det haha, Olivia har jag velat strypa ett antal gånger på kontoret när hon hickar konstant helt okontrollerat.

Jag har gett mig in i den här löjliga "billeken" igen. Ni vet den man körde för 6 år sen, då man ska räkna registreringsskyltar i ordning. Sånna här lekar är inte bra för mig som är född till vinnarskalle. Måste jag nämna att jag ligger sist och vill bosätta mig på en Ikea parkering tills jag kommit ikapp åtminstonde.

Jag har haft samma mobilnummer sen jag var 8 år. Jag hade börjat gråta om jag skulle behöva byta i framtiden.

Jag är inget fan av skönhetsoperationer över lag då det bara ser onaturligt och plastigt ut, men jag hade faktikst kunnat tänka mig att förstora mina bröst lite. Inte för någon annans skull utan för min egen.

Jag är svag för solbränna, bruna ögon, tatueringar, charm och dialekter.

Jag lägger gärna mina pengar på mat, kläder och resor (helst alldeles för mycket också). Jag hatar däremot att lägga pengar på räkningar, hushållssaker och alkohol som jag anser är onödigt trots att jag gör det varje månad.

  • Q/A

Gillar

Kommentarer

Diman Dilir,
blev sugen på lösgodis nu!
nattstad.se/dimand