BLOD, SVETT OCH RUMPA

Från gårdagens pass.

Igår tog jag mig igenom årets sista Booty Bootcamp pass tillsammans med 8 andra härliga tjejer! Det hemska, eller borde jag säga det bästa? Är att det aldrig blir lättare, ständig utmaning (jag har liksom spykänsla och kramp i musklerna varenda jävla pass) TROTS att jag känner att jag är betydligt starkare nu än vad jag var för 10 veckor sen. Mimmi påminde mig dock om att jag också tar ut mig mer nu än vad jag gjorde i början och det är ju rätt logiskt..

Sen har jag faktiskt fått märkbart resultat på min rumpa under den här tiden - det måste jag ändå ge mig själv (och bästa Mimmi såklart) dock har jag en god bit kvar till mitt mål, men det går iallafall åt rätt håll och det är huvudsaken. Dessutom har jag även bestämt mig för att hoppa på vårens första Booty bootcamp som börjar 18 januari! Det måste ju vara den bästa starten på året - är du också sugen? Anmäl dig (HÄR) innan de sista platserna tar slut!

/ For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer

Mimmi
,
Du är bäst!! ❤️
frida
,
Hej, är supersugen på att testa. Kan inte du lägga upp en för och efterbild så man ser skillnaden? (bara om du känner dig bekväm med det, såklart) ((menar inte heller att det ska vara i underkläder osv, utan bara en vanlig bild 😊))