BOKAT EN WEEKEND

Bilder lånade från google.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag precis bokat en ny resa. I slutet av februari kommer jag och Frida att åka tillbaka till min favoritstad London. Längtar ihjäl mig! Har varit där en gång tidigare med min pojkvän. Denna gång blir det för det mesta shopping, god mat och ännu mer shopping. Till er läsare som varit där, lämna gärna en kommentar med alla tips ni har. Alltifrån frukost, lunch och middagsrestauranger, till bra shopping och annat man behöver veta. Alla tips uppskattas!!!

/ I've just booked a weekend with Frida to my favorite city London. We need all advices we can get! Please leave a comment. xx

Gillar

Kommentarer

Diman Dilir,
å vill också!
nattstad.se/dimand
Alexandra
,
Ni måste äta på Jamie Olivers resturanger, var både på hans italienska och på en som har mer inriktat på grillat (både kyckling, kött och fisk) och båda var HELT otroliga, speciellt den med grillat (finns flera st men alla håller samma nivå). Man måste dock boka hemifrån så att ni är säkra på att få bord. Westfield gallerian är även att rekommendera, är som ett stort inomhus center med alla affärer du kan tänka dig, vääääärt. Va där tidigt och ta med en tom resväska att lägga ner alla påsar i (att rekommendera) =)
Jessica
,
Ben's Cookies är ett MÅSTE! Tipsar även om Jamie Oliver's restauranger. Selfridges varuhus är även något att spana in, samt Harrods om du inte varit där tidigare. En skön gata - Carnaby Street som ligger mitt i smeten med sneakersaffär, Brandy & Melville för billiga baskläder, adidas store och mycket mer! Trevlig resa!
Alexandra,
Lolas cupcakes, the best cupcakes in town!! Dra till the box, helt sjuk klubb! You will like it 😊 
www.alexandrasahlen.se
Elin
,
Har bott i London så här kommer några snabba tips,  Honest Burgers är ett MÅSTE, åk inte därifrån innan du ätit en burgare där! Pizza East i notting hill, bästa bakis pizzan! Balthazar Restaurant, bästa brunch -boka bord innan bara! Jamie's är trevligt, väldigt billigt och bra pasta rätter. Trevliga barer, the shard, w hotel, sketch. Ladda ner appen Citymapper, den hjälper dig att ta dig överallt!