BORN IN NINETEEN NINETY THREE

Texten är lånad (HÄR) och (HÄR).

Enligt det kinesiska horoskopet är året 1993 tuppens år. Jag är alltså tupp och ju mer jag läser om de, desto mer tycker jag att det stämmer överrens med hur jag är som person. Häftigt de där med horoskop!

"Folk födda i tuppens tecken är utåtriktade och ivriga, de tycks alltid ha någonting på gång. Tuppar törs väldigt mycket och har en orädd personlighet. De tycker mycket om att visa upp sig och vill bli omtyckta och beundrade av sina betraktare. Till lynnet kan de verka en aning hetsiga och de har ett självförtroende som inga andra. De tycker om att umgås i stora sällskap och är gärna själva mittpunkten. Tuppar är mycket fåfänga. De kan ibland verka skrytsamma men kom ihåg att de alltid är ärliga.

Till skillnad från till exempel ormen visar tuppen alla känslor och tankar utåt. Det finns inga dolda personlighetsdrag eller speciellt mycket hemligheter. Däremot finns det hos tuppen många drömmar. I sina liv vill de hinna med att göra massvis med saker av olika karaktär. De är extremt aktiva och duktiga på att lösa problem.

I tuppen får du en verklig vän eller en lojal och pålitlig partner. Är man född i tuppens tecken håller man vad man lovar. De gillar att jobba hårt, även på förhållanden.

Tuppen är alltid populär, extravagant och kreativ. De kan vara brutalt ärliga och älskar för det mesta att bli överöst med uppmärksamhet. De är underbart lojala vänner och ger ofta råd – vare sig de blivit frågade om det eller ej! Familjen betyder allt för Tuppen och de är en av de mest lojala av alla zodiaker."

Positiva egenskaper - Entusiastisk, värdig, motståndskraftig, välorganiserad, bra med tider.
Negativa egenskaper - Domderande, pedantisk, svårt för kritik, obetänksam.

Motto: "Jag vet"

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer