BYE BYE 2017

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag var på mitt första bröllop (tro det eller ej) och inte vilket bröllop som helst utan ett syrianskt bröllop för ca 500 personer, med mat för säkert en hel vecka. Det var verkligen en upplevelse jag inte kommer att glömma - tack Rebecka och Elia för att jag fick dela detta med er!

Har du några nyårslöften?
Nej detta år hade jag ju tyvärr inga, men till nästa år vill jag bli mer hälsosam, vig och dricka mer vatten (WOW really?), samma som resten av jordens befolkning antagligen. Men jag är både taggad och redo för ett nytt år med nya möjligheter, däremot kommer jag självklart ha en fin balans - jag kommer fortfarande att festa, äta gott och unna mig emellanåt. Jag ska bara bli mycket bättre på att ta hand om mig själv och min kropp helt enkelt.

Blev några av dina vänner föräldrar i år?
JA! Min älskade vän Malin blev mamma till hennes lilla Sigge den 8 maj <3

Vilka länder/städer besökte du?
Dubai, Marbella, Torrevieja, Köpenhamn och London x3.

Bästa köpet?
Måste nog vara min Iphone7 plus och min Macbook Air (även om jag inte riktigt blivit en van MacBook användare än haha).

Bästa minnet från 2017?
Oj, jag har så många roliga och fina minnen från detta året - förutom mina utomlandsresor så åkte jag till Way Out West i Göteborg tillsammans med ett stort och härligt gäng på ca 50 personer, sen var jag även i Visby under stockholmsveckan (i vanlig ordning haha) och alla härliga dagsfester på Mister French där jag började jobba i april.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Ätit onyttigheter och festat, kan man säga det haha? Min kropp hade iallafall uppskattat det.

Favoritprogram på TV?
Hmm, jag är sån som alltid sätter på tvn så fort jag är hemma för att slippa jobbig tystnad och för att känna mig mindre ensam. Men program jag uppskattar är: Idol, Bachelor och Nyhetsmorgon (extra mysigt när man är ledig och dricker kaffe).


Ett datum du alltid kommer att minnas?
Finns många datum jag hade kunnat rabbla upp men 2 juni när jag stod och tryckte i en garderob i London för att överraska Gabriella!


Vad gjorde du på din födelsedag 2017?
Jag spenderade min födelsedag med Gabriella och Emma i älskade London. Vi startade med en magisk brunch, följt av shopping och en drink på Harvey Nicholes. Senare på kvällen hade vi bokat bord på en nyöppnad restaurang som heter Sumosan Twiga, där blev jag bortskämd mer massor av champagne, efterrätt och isfacklor. Vi avslutade min födelsedag på Maddox där vi dansade ända fram till stängning!


Vad spenderade du mest pengar på?
På allt och ingenting känns det som. Men resor och shopping skulle jag tro. Vissa månader är de nog mat som tar hem priset!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har nog varit gladare, jag har fått så många nya vänner och gjort så mycket kul i år!
Hur skulle du beskriva din stil i år?
Enkel och ganska färglös (fyfan vilken tråkig människa jag framstår som - men min själ är iallafall färgglad hehe).

Är det något du saknade 2017 som du vill ha år 2018?
Saknade? Nej det skulle jag inte påstå, mitt år innehöll det mesta men man kan ju alltid drömma om mer kärlek och pengar för det kan man ju inte få för mycket av, eller hur?


Vad ser du mest framemot med år 2018?
Just nu är det min resa som jag bokat i januari som jag ser fram emot mest av allt. Sen hade jag även tänkt att planera något kul på min födelsedag - jag fyller ju faktiskt 25 år och det känns ändå som något man borde fira lite extra.

/ For translate in english use Google translate. xx
  • Q/A

Gillar

Kommentarer