CHOCOLATE SALTED CARAMEL PIE

Det här behöver du:
1/2 pkt digestiv
40 gram smält smör
1 burk karamelliserad mjölk
400 gram mjölkchoklad (salta mandlar)
1 1/4 dl vispgrädde
2 nypor flingsalt

Gör så här:
Krossa kexen till smulor och rör ihop med smält smör. Och fördela ut i en rund form på 24 cm. Ställ kallt i 20 minuter, och bred ut burken med karamelliserad mjölk över digestivbotten. och ställ svalt medan du gör tryffeltäcket. Mät upp grädden i en kastrull och låt sjuda upp. Ta bort från plattan och bryt ner chokladen och låt smälta under omrörning. Rör tills allt har smält och chokladen blir slät. Fördela ut det sista lagret över chokadpajen och strö över ett par nypor flingsalt. Ställ kallt i minst 4 timmar innan servering. Servera med lättvispad grädde eller hallon som på bilden. (Receptet är lånat från jennysmatblogg.damernasvarld.se)

Gillar

Kommentarer

Maggie,
Looks yummy!! Ska genast testas 😊
musiix.weebly.com
fannym
,
Gör det, du kommer inte ångra dig! Hur god som helst 😃