COFFEE TO WAKE THE DEAD

Min trötta morgon.

Igår var en sorglig dag, en dag man egentligen bara vill glömma - Trump vann alltså presidentvalet i USA. Helt sjukt att någon med sån skev syn på kvinnor, minoriteter, invandrare och människor med annan tro eller funktionsnedsättning snart är världens mäktigaste man. Trots att jag inte är så insatt i politik så tycker jag att det är både hemskt, läskigt och vidrigt.

Förutom presidentvalet så hade vi ju även värsta snöovädret i november på 111 år i Stockholm igår, hur sjukt är inte det? Kollektivtrafiken kraschade (som alltid) bilar kunde inte förflytta sig och overkligt många olyckor. Nog för att det är mysigt och fint med snö men helt ärligt det här är alldeles för tidigt och för mycket!

Min onsdag slutade inte där - hamnade på en stökig middag i Lotusrummet på Kasai med härliga människor - följt av en sväng på Oxid, för att sen stänga Café Opera! Jag hade superkul, men mindre nöjd idag över mitt val. Kämpa sista timmarna på jobbet nu Fanny. Ikväll ska jag bosätta mig i soffan framför en film.


/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer