COLA ZERO OCH IBRAHIMOVIC

Käkade som sagt lunch med Malin idag på Stureplan 1 (tidigare Ute Compagniet). Jag provade både deras advocadosmörgås och ceasarsallad, 10 av 10 helt klart! Fick även trevligt sällskap av Stina en stund också.
Därefter drog vi en spontanare och köpte biobiljetter och lite gottis till "Den unge Zlatan" 5 minuter innan filmstart. Det var en dokumentärfilm som handlade om Zlatan som ung - innan han blev den legenden han faktiskt är idag. Riktigt mäktig film, både jag och Malin satt och funderade flera gånger under filmen "tänk om han visste där och då hur stor han skulle bli bara några år senare" det är ändå rätt sjukt.. Jag avgudar Zlatan och hans attityd, även hans spelstil och personlighet. Det borde finnas fler människor som honom!

Just nu sitter jag och kollar på Champions League finalen mellan Real Madrid och Atletico Madrid i soffan. Ikväll är jag en riktig medgångssupporter, jag hejar på det laget som vinner med andra ord! Men jag hoppas nästan att det bli straffar hehe.. 

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer

Jo
,
Jag skriver för att berätta att din blogg är inte väldigt cool! Jag menar är mycket tråkigt!Jag är inte intresserad av bilder med mat, vi är inte intresserade! Isabellas blogg är intressant, Mimmis blogg är intressant, Malins blogg är intressant! Vad synd! Du hade potential! Ha en bra dag!
fannym
,
Tråkigt att du tycker det, men man kan inte göra alla nöjda 😊 Kram