DAGS ATT TAJTA TILL BODYN

Produkten köper du (HÄR).

Jag är egentligen inte för sånna här bantningsmetoder och likande produkter man trycker i sig för att gå ner i vikt, men jag kände att jag ville testa då det är helt nytt och så länge jag äter normal och nyttig mat utöver detta så är det värt ett försök. Självklart kommer jag försöka sköta träningen under tiden bättre än vad jag gjort tidigare också.

"Swiss Diet 28 dagar är en fibergel som innehåller Glucomannan konjak. Detta kostfiber, som kommer från roten av en växt, är den enda naturliga ingrediensen som vetenskapligt bevisat bidrar till viktminskning. En dagsförbrukning av Swiss Diet består av tre portionspåsar som du intar tillsammans med ett stort glas vatten innan måltid tre gånger om dagen, förslagsvis innan frukost, lunch och middag. Swiss Diet binder vätska, fyller ut magsäcken och skapar en naturlig mättnadskänsla."

Det ska bli spänannde och se om det kan ge några resultat på min kropp, jag kommer uppdatera er under tidens gång hur det går, vad det smakar, om det funkar och allt ni vill veta helt enkelt! Just nu har även Swiss Clinic ett unikt lanseringserbjudande på Swiss Diet 28 dagar där du kan köpa produkten för endast 790 kr (ordinarie pris 1190 kr) på swissclinic.se.

I samarbete med Swiss Clinic / For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer

fisljummen
,
Jag tycker du är oerhört vacker precis som du är, ska du veta! Kram.
fannym
,
Men åh tack snälla, va fin du är!! Det värmer verkligen <3