DET ÄR OKEJ ATT SÄGA NEJ

Hur kommer det sig att man är så jävla dålig på att säga nej i vissa sammanhang?

Jag jobbar vanligtvis måndag till fredag mellan 9-17, jag försöker uppdatera bloggen dagligen, jag träffar vänner och familj så ofta jag kan, springer på event, festar någon dag i veckan och vill alltid utnyttja helgerna till max. Jag planerar oftast upp varenda timme av min fritid och flänger runt som en dåre konstant. Utan att jag själv märkt det så skapar det här någon sorts inre stress hos mig, vilket gör att jag har svårt att koppla av som i sin tur gör att jag också sover dåligt på nätterna. Jag är ständigt trött och detta går bara runt och runt som i en ond cirkel.

Tyvärr kommer dygnet aldrig bli längre än 24 timmar (även om jag och många andra önskar det) och jag måste bara acceptera att jag inte kan vara med på allt jämt, det är okej att man missar vissa saker. Det är också okej att säga nej även fast man inte har planer - vi alla behöver vila, koppla av och göra ingenting ibland.

Min kropp fungerar så att när det blir för mycket så säger den ifrån på ett eller annat sätt, oftast blir jag sjuk när det inte alls finns tid till det. Nu sitter jag här idag med 1 vecka kvar till första semestern och hostar sönder mina lungor och mitt bröst. Det är synd att man är efterklok. Nu blir det hostmedicin, te, vitaminer och en jävla massa sömn för min del!

/ For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer

fannym
,
Haha kan ju ana vem du är..
Linn,
Förstår din stress och tänk,är likadan tyvärr 😟
nouw.com/sarahlinnsliv/