DETTA KANSKE DU INTE VISSTE OM MIG

Fotograf: Fanny Sundin (HÄR).

Jag är extremt blek när jag inte har utan brun utan sol eller liknande. Säger som min kära vän brukar göra, skintone - death.

Jag har 2 st tatueringar. Båda gjorde jag på alla hjärtans dag 3 dagar efter min 18 års dag, hade jag fått välja idag 5 år senare hade jag inte gjort någon av dom tror jag.

Jag har haft hjärnhinneinflammation. Ett tag trodde att jag skulle dö på riktigt, det var hemskt. Värsta tänkbara var nog ändå när jag ligger där på en hård liten säng i fosterställning och ska ta ryggmärgsprov, samtidigt som det står 10 st läkare runt omkring mig som är under utbildning och kollar på mig som att jag vore en docka. Där ligger jag ynklig, gråter och dör av bara tanken att få en halv meter lång nål uppkörd i ryggmärgen. Men jag överlevde.

Min mamma tog hål i mina öron när jag var under 1 år (på hennes salong). Jag måste varit Barkarbys coolaste bebis.

Jag avgjorde semifinalen på frispark i Gothia cup. Måste jag säga att jag missade en straff tidigare i matchen? Aldrig hänt innan. Men wow vilken känsla det var, mitt viktigaste mål under mina 16 år som fotbollsspelare.

Jag har haft samma parfym i flera år och hittar ingen som kan ersätta den hur mycket jag än letar. Versace Bright crytsal - guds gåva till mig.

Om jag får en dotter ska hon heta Nova, det var något jag bestämde för länge sen. Sorry min framtida man men så är det bara! Jag kommer inte att ändra mig.

Svarta jeans är mitt absoluta favoritplagg jag inte klarar mig utan. Har säkert 7-8 par i garderoben, varav 4 är Molly från Gina tricot.

Jag är allergisk mot mygggift. Tro det eller ej haha. Men jag är alltid den som har flest myggor på mig, får feta myggbett som kliar i flera veckor! En gång när jag va liten fick jag ett i knävecket som var lika stor som en tennisboll, vilket gjorde att jag inte kunde böja på mitt ben.

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer

Alexandra
,
Jag har samma parfym som dig och känner precis likadant haha! Den kommer jag aldrig välja bort haha!!
fannym
,
Haha ja den luktar gudomligt!