DRAMA ALL OVER

Från måndag till onsdagkväll är man upptagen nu för tiden och det beror på att alla program man bara "måste" se visas efter varandra. Kul med lite ny underhållning eftersom att jag hatar att kolla på tv annars men all min fritid (eller iallafall 3 meningslösa timmar) går åt till dessa program och så ska de ju inte riktigt vara. Min pojkvän tycker de är mindre kul, han hatar alla program som jag vill se, det slutar alltid med krig hemma hos oss. Som tur är vinner jag alltid hehe.

IDOL
Ett roligt och underhållande familjeprogram måste jag ändå påstå. Dock är de som allra bäst är de som sjunger sämst är med nu i början på alla auditions. När de börjar bli mer seriöst så är det bara ett program man kollar på om man har tråkigt en fredagkväll för att det inte finns något annat på tv.

PARADISE HOTEL
Jag ljuger om jag säger att jag inte gillar detta program. Bänkad framför tvn varje program och njuter av all drama, kärlek och spel. Skrattar för att många är så blåsta och emellanåt händer de även att jag skäms för deras skull. Själv hade jag aldrig ställt upp i något liknande program men det är ju tur för oss som kollar att de finns en del som vill.

BIG BROTHER
Haha ja vad ska jag säga? Kan va den tröttaste dokusåpan just nu. Programmet blir ju bara sämre och sämre för varje år som går, det känns som att de är dags att lägga ner detta snart. Ett par dårar instängda i ett hus där den ena är värre än den andra. Ändå kollar man på det för att ta del av andras drama och problem. Eller är det kanske för att få det bekräftat att man är smartare och bättre än de allihopa tillsammans? Vem vet haha patetiskt och extremt pinsamt är det iallafall.

  • DAILY

Gillar

Kommentarer