DRÖMLÄGENHET OCH CHURROS

Om någon frågar mig hur min drömlägenhet ser ut skulle förmodligen den här lägenheten i Rotterdam vara mitt svar! Glasfönster med utsikt över hamnen och vattnet, för att inte tala om "the master bedroom" med lyxig heltäckningsmatta och en stor walk-in-closet som var to die for.. Jag hade mer än gärna velat bo såhär jämnt!
Mitt enda krav innan vi lämnade Rotterdam var att äta deras omtalade churros (mest egentligen för att jag och Ida har ett internskämt från Ibiza) men iallafall, jag skulle bara ha dom. I mitt huvud skulle vi gå på den fina shoppinggatan med solen i ansiktet och en sån trevlig strut i handen med långa, nybakade churros med nutella över och bara njuta!

MEN verkligheten var något helt annat. Tänk er två sönderstresade tjejer, med 0 energi, en baksmälla från helvetet, en varsin rullväska, handväska och dessutom händerna fulla med shoppingpåsar. Det blev mörkt, tåget som skulle ta oss till Amsterdams flygplats skulle gå om 30 minuter, vi gick vilse och jag hade fortfarande inte fått mina jävla churros.

Tillslut sprang vi på ett sånt litet stånd där de mesta var tillfälligt slut och jag fick med mig en liten låda med en plastgaffel i en take away påse, därefter löpte vi bokstavligen mot tåget. Så ja resultatet blev alltså att vi satt på varsitt svettigt säte på tåget med en box halvkalla churros. Därav en ful bild, men aja de gick ju ner..

/ For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer