DU ÄR VÄRSTA TINDERELLAN

Ja då var det dags att yttra mig om den omtalade dejtingappen Tinder som jag nu testat efter mycket om och men. Först och främst måste jag erkänna att jag visste inte att de existera så fula människor (mindre snygga på fint språk) om man får säga så? Jag vill inte vara den som är den men ja tyvärr är det inte många som faller mig i smaken. Sen finns det självklart lite guldkorn här och där också. Tur att vi alla tycker och tänker olika, glöm inte - det finns någon för alla.

För er som inte vet vad Tinder är så är det en app där du väljer vilka åldrar och kön som intresserar dig, sen kan du också bestämma på vilket avstånd du vill hitta folk på. Därefter kommer de upp bilder på personen och det är då du gör ett val - swipa höger eller vänster. Höger innebär LIKE och vänster innebär NOPE. Om båda likar så få ni alltså en match och kan börja chatta med varandra. När man kommer till chattdelen kan du få de sjuka raggningsrepliker som inleder konvesationen , som tillexempel "Katy Perry var framröstad till världens snyggaste brunett hörde jag på radion idag, men då var inte du med på listan va?" vissa har humor, andra är neutrala och resten går över alla gränser som finns i hela världen. Men för att göra en lång historia kort - Tinder är inget för mig.

/ For translate in english use Google translate. xx

  • DAILY

Gillar

Kommentarer

Minna
,
Haha jag kunde inte sagt det bättre själv!! håller verkligen med dig där finns väldigt konstigt folk och tycker inte heller det känns seriöst eller det är iallafall inget för mig heller! 😉
fannym
,
Haha ja tyvärr, men de är lite kul att spana runt också 😉