EGYPTEN PART ONE

Efter 5,5 timmes flygresa så var jag trött, hungrig och inte jättesugen på att skaffa barn. Något jag insåg under denna resa var att det enda som är värre än sjukhusmat och skolmat är fan flygplansmat. Det enda som var ätbart var efterrätten (som vanligt) och till och med den var äcklig. Haha hjälp vad kräsen man är, men jag tycker iallafall att om man betalar ska man åtminstone bli mätt. Att äta är ett bra tidsfördriv dock. Dessutom var det ett stackars barn som redan innan resan var magsjuk som spydde ner halva planet och båda toaletterna. Och på de hade vi blivit omringade av barnfamiljer då alla hade bestämt sig för att skrika rakt ut halva resan. Men som tur var överlevde vi båda.

Här har vi den första bilden när vi hade kommit fram till Hotellet. Vi bodde på ett gigantiskt (och bra) all-inclusive hotell som heter Aquamarine som ligger i turiststaden Hurhgada. Här var man extremt blek och söt posande på stranden.

Att vakna upp första dagen och se solen för första gången på ett halvår (typ iallafall) var rena rama drömmen, men att sätta sig och avnjuta en hotellfrukost var som att komma till hmlen. Frukosten måste jag erkänna var bland det bästa med resan. Nystekt omelett, pannkakor, färsk frukt och kaffe. Gahhh jag dör!

Sen tog vi en promenad för att upptäcka hotellområdet och se vad som fanns. Det var mängder med matställen och restauranger, barer, det fanns en vattenpark som var uppdelad på två ställen, 20 olika pooler och strand där de gick kameler, fanns vindsurfing och mycket annat. Jag måste erkänna att det krävdes en karta för att inte gå vilse till en början men sen lärde man sig att hitta med tiden.

Träffade min andra halva på andra sidan jorden. Det trodde man ju inte.

Innan det var dags för middag passade Johannes på att ta ett kvällsdopp i poolen (det bästa var att jag lyckades hoppa i en av de som inte var uppvärmda) haha. Runt 17 tiden blev det kolsvart, det var som att släcka en lampa. Från strålande sol till natt på några minuter.

Gillar

Kommentarer

Tina
,
Några (ganska många) frågor! Är det värt att åka dit, eller var det lite långtråkigt. Var i Hurhgada när jag var liten, minns att det inte fanns så mycket att göra? Men hotellet så underbart ut ! Men jag har några frågor till dig, som jag hoppas så innerligt att du kan svara på!! Jag fyller år nästa vecka och tänkte fira mig på lördagen, har hyrt lokal och bjudit mina nära. Det enda jobbiga är att det är en hel del människor, men alla känner inte varandra. Jag är så himla nervös över att det kommer blir stel, har du några tips på vad jag kan göra för att lätta upp stämningen? Sedan undrar jag också om du har några tips på några roliga drinkar jag kan bjuda på? Kanske inte roliga, men du förstår. Såg någon gång att du drack en piggelindrink? Ska försöka med den, sedan såg jag också att du gjorde någon egen drink? (ska hitta det inlägget igen). Vad bjöd du på när du fyllde år?   Seeeeeen (sorry för alldeles för många frågor), men jag undrar om du har några tips på typ klänningar eller annat fint jag kan ha på mig när jag fyller år? Någon finare festoutfit, jag har kollat överaaaaallttt.. Men hittar inte NÅNTING. Vill typ gråta, det suger att fylla år på vintern haha! Sista frågan nu; jag och min pojkvän har hållt ihop i ungefär 2 år, och vi har tänkt resa tillsammans i sommar. Har du några ställen du rekommenderar starkt? Vi funderar nämligen på Santorini, har du varit där?   BORTSETT FRÅN DET SÅ HÖLL JAG PÅ DÖ NÄR DET INTE GICK ATT GÅ IN PÅ DIN BLOGG. Tack, du äger.
Diman Dilir,
va härliga bilder!
nattstad.se/dimand