EN AV STOCKHOLMS FINASTE PLATSER

I onsdags hade vi workshop i form av utbildningar, god frukost och annat viktigt man aldrig har tid för vanliga arbetsdagar på kontoret. Vid 16:00 tog vi en promenad till Slussen för att ta båten över till Djurgården och älskade Grönalund!
Första stoppet blev det obligatoriska glaset innan det var dags för 5-kamp (för mig är detta på liv och död, även om jag låsas att jag inte bryr mig) haha. SKÅL!
The crew under dagen. Detta är alltså sales och back office avdelningarna på företaget! För er som inte vet så jobbar jag på ett finansbolag där jag har en 50/50 tjänst, vilket innebär att jag jobbar både som marknadsföringsassistent och med back office (admin).
Langos är givet när man är på Gröna lund - denna gång fick de bli med skagenröra och rödlök.
Maggan levererade på pilkastningen och vann ett pris som beskriver hennes humör större delen av hennes arbetstid HAHA. Bästa tjejen!
Spökhuset var tydligen också obligatoriskt kvällen till ära. Ni vet när man vet att det kommer att ske och ändå blir man så rädd att man skriker sönder halsen? Exakt så var det genom hela huset. Men jag älskar adenalin kickarna man får!
Alla berg- och dalbanor är ALLTID mina favoriter på alla nöjesparker. men back in the days när jag hade guldkort på grönan så var Pop expressen och Extreme (kommer ni ihåg den????) mina favoriter!
Fina Rebecka vann också ett pris, en Pikachu ryggsäck - precis vad alla vill ha.. Haha!
Och två av mina kollegor vågade sig upp i självmordsattraktionen - Ikaros. Jag skulle inte ens göra det om jag fick betalt. Fyfan va hemskt!
Vi avslutade denna fantastiska onsdag med en mjukglass - också ett av alla måsten på Gröna lund. Tips från coachen: du bör ej vara på diet när du är på plats!
Hann med lite outfitsbilder också medans de andra stod i kö. Jag älskar min nya jeansjacka från Zara, jag gillar att modellen är lite längre och mer oversize!

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer