EN KVÄLL I DJUNGELN

En mobilselfie dagen till ära.

Igår hängde jag med min bästa mamma hela kvällen efter jobbet. Man vet att man har åkt pendeltåg när folk runt omkring än deckar och snarkar högt, när täckning och internet dör varannan minut och när man får stå i kö för att komma av. Förlåt mamma och pappa men jag saknar inte att bo i Barkarby över huvud taget.

Hur som helst vi passade på att köra hela outlet runt iprincip när vi ändå var igång. Bauhaus, Jysk, Rusta, Mio och sist men inte minst mitt älskade Ikea. Dagarna innan löning, vardag och hemkst väder. Vi kunde alltså inte ha valt en bättre dag. Trots det var det folk överallt. MEN all credd till: de som jobbar på barnpassningen på Ikea. Helt ärligt vilka jävla hjältar! 1 miljon hysteriska barn springer runt och skriker, hoppar runt och kastar saker runt omkring sig och ändå håller de humöret uppe.

Och allt mitt hat gick denna kväll till: Mio. Ja ni läste rätt. Jag hatar Mio. Jag spenderade drygt en halvtimme på varuutlämningen från att jag ställde mig i kön tills att jag fick "lagersaldot måste visat fel, du kan åka till bromma eller stan och hämta den någon annan dag" upptryckt i ansiktet. Jag har alltså beställt en vara via webbshoppen, valt butik Mio Barkarby, betalt och fått ett sms "din vara finns nu för avhämtning" och spenderat en halvtimme i kö. För vadå? Ingenting. Fuck you. Lite så känner jag! Avslutade med lax och grönsaksbiffar, falskt brandalarm och massa ögongodis till min lägenhet på Ikea. Ja vad ska man säga? En bättre lill lördag eller något. HADEEE

/ For translate in english use Google translate. xx

  • DAILY

Gillar

Kommentarer