EN LISTA I BRIST PÅ ANNAT

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?
Ägg, mjölk, smör, kvarg och grönsaker är sånt som jag alltid köper och ser till att det finns tillgängligt.

Fyra saker du inte kan vara utan?
Familj och vänner är alltid nummer 1, läppsyl, parfym och hörlurar är andra saker jag inte kan vara utan (men sen måste jag ju också erkänna att jag inte kan vara utan min mobil och internet tyvärr).

Tre saker du inte kan äta?
Lever, rått ägg och Foie gras eller vad fan det heter som Gabriella och Marwan alltså lyckades lura i mig vid två olika tillfällen i Paris förra året haha usch så äckligt.

Två saker som gör dig glad?
Solen, ja vem blir inte glad när solen skiner? Jag tror dock man uppskattar den mer i ett land som Sverige då man för det mesta räknar med grå himmel, regn och kyla här oavsett årstid.

Helg och semester, tänk vad tråkigt livet hade varit om man bara hade sin vardag? Trots att jag älskar mitt jobb och hade blivit fullkomligt galen om jag var ledig jämt så uppskattar jag verkligen mina lediga dagar!

En sak du gör flera gånger i veckan?
Plockar i min lägenhet! Ja alltså helt ärligt så känns det som att det är det enda jag gör när jag är hemma! Det hinner liksom vara fint i max 5 minuter och jag vet inte hur jag lyckas med det ens.
  • Q/A

Gillar

Kommentarer

Malin,
Haha jag plockar också JÄMT men ändå känns det som att det alltid är saker framme??? Du har ju i försig ingen gris där hemma som stökar ner men jag vet exakt vad du menar haha <3
WWW.MANDERED.SE
Justine
,
Hej Fanny! Vad gör du för en levande?
fannym
,
Hej, vad menar du med det? Jag förstod inte riktigt frågan..
fannym
,
Haha hälsa din gris! Ni är iallafall två när det ska städas, tvättas och diskas...
Justine
,
Vad jobbar du med? 😊
fannym
,
Jag jobbar som inkassohandläggare och marknadsassistent på ett finansbolag!