EN RIKTIG SEMESTER

Alla små färgglada, mysiga hus som finns överallt blir man så himla glad av!
Redo för vattenkrig!
För er som missat det på instagram så är Frida gravid, min storebror och hon väntar barn till vintern och det innebär att jag ska bli faster för andra gången - jag längtar ihjäl mig!
Och tänk att den här lilla loppan ska bli storebror, hur sjukt är inte det? Han är SÅ duktig och modig, här hoppar han spiderman-hopp i poolen (kolla bara fingrarna haha). Man blir ju stolt!
Spider man från topp till tå (iprincip) innan vi åkte till flygplatsen.
Fanny och Frida på spanska (eller något HAHA) tack du söta människa på Starbucks, vi fick oss ett gott skratt iallafall..

PS. Jag är väl medveten om vilka bilder jag lagt upp så ni som brukar kommentera och påpeka angående mina mat-och turistbilder ni kan skippa det denna gång! Även medveten om att det är 0 bilder på mig själv. Så ni vet! Kram

Nu är jag hemma efter en veckas rehab i Torrevieja, Spanien. Detta var välbehövligt för mig (vet att jag brukar skriva så när det närmar sig helg också men nu är det verkligen på riktigt). Jag har gått runt osminkad i bikini iprincip dygnet runt och bara svettats i värmen, men vet ni vad? Det var så härligt, även om jag längtade efter att klä upp mig, sminka mig och känna mig fräsch de sista dagarna.

Vi har mest bara varit faktiskt, vi har tagit lite korta promenader, ätit massor av god mat, badat i poolen, läst böcker, haft vattenkrig, bläddrat igenom värdelösa tidningar, lekt med Hugo, varit på stranden, shoppat (även om jag inte lyckades hitta någonting), solat, haft squat-challange, klagat över värmen, kollat på film och mycket mer! Vi har haft det toppen med andra ord.
Veckans bok: Jag är inte perfekt, tyvärr av Michaela Forni.

Veckans insats: lyckades samla på mig 19(!) myggbett från knäna och neråt, antagligen för att det ska vara extra svårt att nå för att klia sönder dom. Helvetes jävla djur, varför är dom så besatta av mitt blod?

Veckans sämsta: fläkten i mitt sovrum, som både lät och skakade mer än vad den gjorde nytta - det var som en jävla vulkan som skulle explodera vilken sekund som helst och det blev knappast svalt.

Veckans roligaste: en kommentar från en göteborgare som var mitt uppe i att berätta värsta storyn ".. och inne på hemsidan var jag ju tvungen att trycka bort dom där jävla kexen (läs: cheeexen)" HAHA han syftade alltså på cookies, vi alla dog av garv.

Veckans sötaste: när Hugo ska visa att han är arg, han gör det verkligen helhjärtat också - ni vet med armarna i kors, rynkade ögonbryn, putande underläpp och en "arg" blick. Haha min lilla prins <3

Veckans äckligaste: de två osympatiska kakelackorna som skrämde livet av mig och Frida - vi startade krig och mördade dom dock jävligt fort med en jävla massa spray (och skrik).

Veckans dryck: Cola Zero sugar och Fanta lemon Zero!

Veckans bästa: när jag hade rört på mig 0,16 km under en hel dag, ja ni fattar ju - semster kompisar, semster.

Veckans sällskap: Frida, Hugo, Lennart (Hugos morfar) och Linda. Tack för 7 superdagar!

/ For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer