ETT VIKTIGT DATUM I MITT LIV

Från Michaela Forni - Om att älska.

Igår var det exakt 4 år sen jag reste utomlands för första gången utan vuxet sällskap, det var bara jag och min barndomsvän Ida ensamma på ett flygplan till Rhodos - kärleksön som den kallas. Det var en tidig morgon onsdagen den 29 juni 2011.

Samma dag träffade jag även killen som jag ett tag trodde var kärleken i mitt liv. Jag kommer ihåg det så väl, vi stod vid bensinmacken i början på Rhodos bargata med varsin cider i handen och väntade spänt på att han skulle komma för att möta upp oss. Jag ville vända och åka tillbaka till hotellet vid flera tillfällen då han inte var i tid. 21:00 vid macken var det som var sagt sen innan, jag trodde verkligen att han hade lurat dit oss. Men tillslut kom han - solbränd, slitna jeansshorts och en djupt u-ringad tisha. Jag skulle inte påstå att det var kärlek vid första ögonkastet, men något var det mellan oss de visste vi alla. 29 juni kommer alltid vara en speciell dag för mig. Det var en bra dag.

Ibland blir det inte alltid som jag tänkt sig. Idag är det inte längre vi. Men jag är glad att vi träffades för 4 år sen och att jag fick spendera mina dagar med honom under en lång tid. Vi har gått igenom så mycket tillsammans - både på gott och ont. Jag lärde mig mycket på vägen. Idag är jag ensam men betydligt starkare. 
  • DAILY

Gillar

Kommentarer

cecillia
,
Hej! HAr  oh di pojkvän gjort slut?
ada
,
<3 !