FAKE IT UNTIL YOU MAKE IT

Före- och efterbilder lånade från forma_vita @ Instagram.

Något jag funderat på ett tag nu är att förstöra mitt naturliga face genom att spruta in lite fillers. Dumt? Ja kanske, men jag är så jävla trött på mina fruktansvärda påsar under ögonen. Jag ser ut som en levande zombie med blåtiror på båda sidorna - inte ens den bästa concealern på marknaden kan täcka det. Mitt största i-landsproblem för tillfället haha..

Jag har sett superfina resultat efter Tear Trough och dessutom är det ju ett ämne som är naturligt och går ut ur kroppen efter ett tag. För er som inte vet vad Tear Trough innebär så minimerar man alltså ihåligheten (skåran under ögat som gör att man ser trött ut) genom fillers så att hela området under ögat blir jämn från kinden.

Har någon av er läsare gjort Tear Trough tidigare? Isåfall - vart gjorde ni detta? Hur mycket la ni in? Vad kostade det? Blev ni nöjda? Hur länge höll det? Ja ni fattar, ge mig all information och alla tips jag behöver kring detta. Jag har verkligen noll erfarenhet av fillers och likande ingrepp så jag behöver all hjälp jag kan få från er! TACK PÅ FÖRHAND

/ For translate in english use Google translate. xx
  • BEAUTY

Gillar

Kommentarer

Jana
,
Jag gjorde Tear Trough förra hösten (15') på Forma Vita! Blev väldigt nöjd. Calle gjorde på mig och det höll väl ca ett år, fast nu när jag tänker efter har jag nog fortfarande kvar en del för tänker inte så mycket på mina påsar längre.... Jag rekommenderar dig att testa på Forma Vita om du bestämmer dig för att göra behandlingen!
fannym
,
Åh tack snälla för att du delar med dig, hört så mycket bra om Forma vita! Ska absolut ha det i åtanke när jag bestämt mig. Just nu är mina påsar de enda jag tänker på. De syns jämt oavsett med eller utan smink 😟 tröttnat på att se ständigt trött ut!
Ada
,
kan du fixa rabatt till mig som trogen läsare om du går till forma vita TACK ! 😊
fannym
,
Haha de vet du gumman!