FEM MÅSTEN JUST NU

1. Brun-utan-sol, säger det om mycket men detta MÅSTE vara gudsgåva till människan? Helt ärligt, speciellt till oss stackars bleka människor med ett pigment som är värre än Sveriges rättssystem (om det nu går). Min nya favorit är dessa från St Tropez, en mousse som är lättapplicerad, torkar fort och ger en jämt och fin färg. Finns att köpa (HÄR).

2. Egyptian Magic är en magisk kräm som funkar till allt. Jag använder den i ansiktet, läppar och på torr hy! Perfekt att ha med sig överallt nu när det är kallt och jävligt. Tyvärr samarbetar ju inte huden på samma sätt under vinter halvåret, men den här krämen är min räddare i nöden! Du hittar den (HÄR).

3. Pälsjackor i all ära, fake som äkta, svart som färgad. Jag bara älskar de! Du hittar de i de flesta butikerna nu för tiden, i alla fall fejk och de är oftast snyggast (och snällast) tyvärr inte lika varma som de äkta.

4. Ja priset som årets mest använda plagg måste ju ändå gå till polotröjan. Det är varmt, snyggt, mysigt och stiligt. Tjock eller tunn, funkar till vardags, myskvällen och festen beroende på hur du matchar den. En polotröja bör alla ha i garderoben den här årstiden iallafall, funkar iförsig året om!

5. Ännu en gång ska jag höja de lårhöga stövlarna till skyarna. Hur snyggt är det inte? Perfekta vid lite festligare tillfällen. Alla klär sig i dessa! Du hittar de (HÄR).

Gillar

Kommentarer