FINALLY IN LONDON

Flygresan gick hur bra som helst, fort gick det också. Det kan dock bero på att lyssnade igenom alla mina favoritlåtar från Backstreet Boys, Westlife och N'sync. Nostalgi på hög nivå - tack bästa Mägz för listan!

Gabriella mötte upp mig vid tunnelbanan och vi tog en promenad till hennes lägenhet, det dröjde inte lång tid innan vi gick vidare till en bar i närheten. Där beställde vi in lite små rätter, bubbel och satt och pratade om livet i ett par timmar! Så mysigt och behövligt efter flera månader ifrån varandra.
Därefter fick vi sällskap av några kollegor till henne och tillslut råkade vi hamna på en privat julfest (alldeles för nyktra) med massa Italienska bankmän som trodde vi jobbade på samma företag i London. Det är i sånna situationer man bara ska le och spela med haha.. Sagt och gjort - dock blev det läggdags tidigt för vår del.

Nu ska vi iväg till Sushi Samba för lunch. Jag är så taggad! Har faktiskt aldrig lyckats få bord där tidigare när jag varit på besök så nu ska jag äntligen få prova det också!

/ For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer