FIRST DAY AND WHITE PARTY

Igår landade jag 10:25 på Malagas flygplats. Bytte snabbt om till jeansshorts och sen satt jag där som ett jävla offer och glodde på människor som kom och gick från flygplatsen i 4 timmar(!), jag såg säkert 30 olika grupper med möhippor och svensexor - ena var värre än den andra. Emellanåt snaska jag på svettiga nachos dränkta i ost. Nice va?

Tillslut landade Alexandra, Simon, Teele och Patrick och vi åkte vidare till Alexandras pojkväns hus. Det är fan det sjukaste jag sett! 9 stora lyxiga sovrum med eget badrum, biosalong, gym, vinkällare, hiss och 3 takterasser. Utsikten ska vi inte ens prata om - rena rama drömmen!
Vår första kväll var det White party på Nikki Beach som stod på schemat. Jag var ju lite skeptisk till en början - men när klänningen åkte på, första glaset i handen och man var omringad av vitklädda så släppte det rätt fort. 
Vi var alltså 16 pers som åkte en partybuss från huset till Nikki Beach, så jävla kul haha!
Om jag ens vore hälften så brun som jag ser ut att vara på denna bilden så hade jag varit glad haha. MVH albino! Btw min klänning är ifrån River Island för er som undrar.
Min fina Alexandra <3
Höjdpunkten på hela kvällen var när denna tallrik kom in (HAHA) hatar ju inte direkt sushi..

Hur fint???

Här hade jag hjärtklappning och ville hoppa upp och rädda galningen HAHA.

Kvällen avslutades med fyrverkerier. Så lyckat!

/ For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer