FIRST DAY IN DUBAI

I torsdagskväll landade jag sent i Dubai, flygresan gick hur bra som helst. Jag kollade på en film, lyssnade på poddar och åt mestadels av tiden (så jävla lyxigt att flyga med emirates trots ekonomiplats mohaha). Jag ser tydligen skyldig ut för vid två tillfället blir jag utpekad för extra säkerhetskontroll och skanning av väskan.

Hur som helst nu är jag äntligen i Alexandras fina lägenhet, på morgonen gick vi till en liten supermarket i huset bredvid och köpte hem lite frukost. Så mysigt!
Klänning - Gina tricot / sandaler - Nelly.

Såhär strosade jag runt första dagen, vi var i Dubai Mall och kollade lite i butiker, sen käkade vi lunch på världens(!) godaste kinaställe med utsikt över Burj Kalifa. 

Därefter var inte vädergudarna riktigt med oss, tanken var att vi skulle åka till Blue Marlin (en beach club med riktigt bra fest på fredagar) men eftersom de både blixtrade och spöregnade så ångrade vi oss rätt snabbt. Vi åkte hem och bytte om till mjukiskläder istället HAHA!
Sen lyxade vi till det med pedikyr, vi tyckte vi förtjänade det helt enkelt - att bli behandlade som prinsessor har ingen dött av!
Gjorde även premiär på platinum biosalongen här i Dubai och efter det kan jag säga att jag aldrig kommer vilja gå på en vanlig bio i Sverige igen.. Vi hade alltså en varsin stor fotölj som vi kunde fälla som en säng, egen servitris och vi blev riktigt bortskämda! Vi såg på Beauty and the Beast, såååå himla bra. 

Idag ska vi på World cup här i Dubai! Ha en bra helg allihopa, vi hörs imorgon. KRAM

/ For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer