FIRST DAY IN DUBAI AND ABU DHABI

Eftersom mitt plan var så pass mycket försenat och jag kom fram mitt i natten så var det första jag gjorde i Dubai var att äta frukost på The sum of us som låg vägg i vägg med Alexandras lägenhet. Jag tog en yoghurt med cocosnötsmak, chiafrön, hallon och massor av färsk frukt över. SÅ gott! Avis på henne som har så pass nära dit varje dag..
Efter det gick vi upp till Alexandras lägenhet och packade ihop en väska till Abu Dhabi och sen bjöd hon även på hemmagjorda strawberry daquriris, som förövrigt var supergoda verkligen! 5 av 5 stjärnor får dom av mig.
Sen hoppade vi in i en taxi (löjligt billigt i Dubai, jag skrattade till och med flera gånger när vi skulle betala) vi gjorde ett stopp vid Dubai Marina på vägen där mötte vi upp Alexandras vänner som skulle köra bil till Abu Dhabi. Alltså hur fin utsikt? Tänk om man vaknade upp till det här varje dag..
När vi väl kom fram till Abu Dhabi lämnade vi våra grejer på hotellrummet och fick våra pass för F1 både fredagen och lördagen, dessa pass gjorde alltså så att vi hade tillträde till att vara på hela området.
Sen gick vi raka vägen till en av terasserna för lite drinkar i baren innan det var dags för middag.
Efter middagen gick vi och kollade lite på när de tränade inför det riktiga racet, jag tror inte man förstår hur HÖGT det låter och hur FORT det går om man inte upplevt det själv. Det är helt sinnessjukt! Riktigt häftigt faktiskt..
Därefter gick vi ner till Yatch området och förfestade på en av båtarna. Där var det riktigt bra stämning!
Vi avslutade kvällen på nattklubben MAD som var fullproppad, där både Rita Ora och Sean Paul uppträdde.

(som ni kan se så är det jätteolika kvalitéer på mina bilder men det beror på att jag har använt 2 olika kameror + min mobil och ibland var ljuset katastof, men det är sånt ni får leva med helt enkelt haha)

/ For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer