FKFK

Sådär då har man gjort premiär framför kameran då. Fick frågan om jag ville vara med och dejta en av killarna i det nya tv-programmet För känd för kärlek i höstas, tackade nej - tills jag fick frågan om dubbeldejt med bästa Mimmi. Då tvekade vi inte ens, vi såg det som en rolig grej att göra ihop. Och nej jag var inte (och är inte) intresserad av varken Kristian eller Calle på det sättet haha, så ja nu behöver ni inte fråga om det!

Namnet på hela serien är endast pinsamt. INGEN i världen är för känd för kärlek, kolla bara på Beyonce och Kanye West! Men iallafall, jag är glad att jag ställde upp - vi hade så jävla kul på inspelningsdagen. Alla borde göra en sån sak som Exit room eller vad det nu hette (spökhuset där vi blev instängda och skulle lösa uppgifter för att ta sig ut).

Nackdelarna: dom tog inte med NÅGOT roligt i själva avsnittet. Mimmi sprang nämligen rakt in i en stolpe och blev klämd bakom en dörr under dagen, vi båda pratade öppet om våra ex och våra erfarenheter kring otrohet (man börjar ju tröttna på att höra om Calles ex som han tjatat om i 5 avsnitt nu hehe). Sen fick man ju inte se något från de andra tre rummen inne i spökhuset där vi tjejer fick visa hur smarta vi faktiskt är (förutom när jag tabbade mig och gjorde så vi knappt hann uppdraget i tid), dessutom höll Mimmi i ett organ som hon drog upp ur en glasburk i panik. HAHA! Ja ni fattar, det hade kunnat bli roligare än vad det var. Men men det var ju trots allt inte vårt program, jag menar vi fick inte ens en synk så vi hade chans att säga vad vi tyckte om "dejten" och grabbarna? Inte ok.

/ For translate in english use Google translate. xx 
  • DAILY

Gillar

Kommentarer

Sabina
,
Synd att dom framställde er och dejten så!? var fan mer nyfiken på er än på killarna loool o jag e tjej (!) hahaha. Vore sjukt intressant om du skrev ett inlägg istället om dina ex/erfarenheter kring otrohet osv. Dvs det som dom inte tog med i programmet o så.. 😊 kram!
fannym
,
Eller hur? Kändes lite tråkigt faktiskt, men de är ju grabbarnas program och då har man ju inte så mycket att tycka till om heller I guess.. Men jag ska fundera på om jag ska skriva ut ett inlägg om det - det är ju trots allt rätt privat men och andra sidan var det mitt ex som var en idiot och inte jag så jag ska absolut tänka på saken. KRAM!
Kristian Tläjeblad,
Inte ens lite? 😟(((( <3 ;D
kristiantaljeblad.se
fannym
,
Jo i smyg, men säg ingenting till Mimmi bara <3 HAHA!