FOTBOLL OCH FEST KOMBINERAT

Igår var jag som sagt på avslutningsmiddag/fest för hela AIK (eller AIK:s hjältar som de så fint kallar sig för). De som var på plats var alltså både herr- och damlaget, sen även alla som jobbat för AIK under året och säsongen som gått.
Kvällen bjöd på tre rätters middag, prisutdelningar, tal och en jävla massa skål däremellan.. 
..Men höjdpunkten på kvällen måste ändå vara när det var dags för att dra en vinnare i lotteriet, speciellt när vinnaren var jag! Evigt tacksam till Alexander Isak som drog min av alla lotter. Första priset var alltså inget mindre än Patrik Carlgrens matchtröja, det är alltså AIK:s målvakt för er som inte har koll. Vissa har tur i kärlek, andra har tur i spel I guess haha!
En trött Fanny 22:53 som fortfarande låg och velade mellan utekväll eller om jag bara skulle tvätta bort sminket och krypa ner under täcket. Slutade med det sistnämnda - vilket jag är väldigt glad över idag! 

Började min lördag med frukost framför reprisen av Idol, nu tänkte jag plocka undan lite här hemma, hämta ner min resväska och börja planera vad jag ska ha med mig till Dubai. En lugn och skön dag med andra ord! KRAM <3 

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer