Instagram fjannymInstagram fjannymInstagram fjannymInstagram fjannymInstagram fjannymInstagram fjannymInstagram fjannymInstagram fjannymInstagram fjannym

FOUR DAYS TO GO

1 bokstavsbanner HÄR / 2 pom Poms HÄR / 3 servetter HÄR / 4 sugrör HÄR / 5 isformar för snapsglas HÄR / 6 konfettikanon HÄR / 7 lightbox HÄR / 8 pappmuggar HÄR.

Nyår för mig är en sån dag då man alltid har så pass höga förväntningar på allting, och det blir aldrig som man tänkt sig - det blir oftast pannkaka av allt. Dock hade jag livets jävla nyårsfirande förra året när vi var ett stort och härligt gäng i Åre! I år hade jag tyvärr inte möjlighet att ta mig dit på grund av jobbet och dålig semster. Så istället kommer vi därför käka middag och festa på V. Det blir nog kul trots allt, i slutändan handlar det ju om vad man själv gör det till! Är det däremot någon av er som ska käka middag hemma så tycker jag absolut att man kan lyxa till det med lite fint pynt osv (det är trots allt bara nyår 1 gång om året) här ovan hittar ni mina favoriter - svart, vitt och guld! Behöver jag ens säga något mer?

Inlägget innehåller affiliatelänkar / For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229