FRÅGA MIG VAD DU VILL

Tycker det är dags för en frågestund här i bloggen, alldeles för länge sen sist. SÅ både nya och gamla läsare, vänner och ovänner - det finns säkert något ni vill veta om mig, något ni alltid undrat eller funderat över. Nu har ni chansen, kommentera nedan! Jag svarar på era frågor i slutet av veckan. Hit me!

/ For translate in english use Google translate. xx
  • Q/A

Gillar

Kommentarer

Josefine
,
Vad använder du dig att för hudvårdsprodukter? Du verkar ha sån bra och slät hy! 😊
Sara
,
Hej! Lite wierd men jag undrar var din kompis Idas kökslampa kommer ifrån? Såg den på någon bild, jättefin!! Tack:)
Klara B
,
Tycker du om singellivet eller saknar du att ha pojkvän? Hur länge var du och ditt ex tillsammans och hur länge sen är det ni gjorde slut? Tyckte ni verkade så kära <3 Tack för en bra blogg!
fannym
,
Haha bästa frågan hittills. Som att jag skulle ha en frågestund och skriva frågor till mig själv! Är det något jag känner att jag vill berätta så gör jag det i bloggen självmant. Så för att svara på din fråga: nej! Men 2 av mina vänner har skrivit frågor till mig däremot haha..
Alice
,
Skulle du kunna va med i PH?
Sara
,
Har du förstorat läpparna? 😊 om ja, vart o hur, kosta?
martinaolsson,
1. Favoritparfym? 2. Vilket år är du född? 3. Vilket är ditt favoritsminkmärke? 4. Om du var tvungen att välja mellan att bli av med ögonbrynen eller att bli av med ögonfransarna, vad skulle du välja då? (ej tillåtet att använda lösögonfransar, måla dit ögonbryn o.s.v.) 5. Hur länge har du bloggat och varför började du blogga?
martinaolsson.myshowroom.se
Emelie
,
Vad jobbar du med? Vad är ditt drömyrke?
Kajsa
,
Var ser du dig själv om 10 år? Bostad, familj, yrke etc? Tack för en bra blogg 😊
XXX
,
Hur fixar du ditt hår? Både till fest och vardag. Vilka produkter använder du, hur, kallt/varmt vatten? Ja du fattar 😊. Har du något problem med frizz, isåfall, hur löser du det?