FROM LONDON WITH LOVE

Viktigaste när man reser enligt mig är - hörlurar så man kan ta dig igenom långa och tråkiga timmar med hjälp av musik och poddar. Mina favoriter är dessa trådlösa hörlurar från Sudio (HÄR). De är både är bra, trendiga och snygga! Jag älskar även att det är marmor på sidorna, men det bästa måste nog ändå vara att man slipper trassla och krångla med den där jävla sladden hela tiden!

Just nu får ni även 15% rabatt på ett helt köp med rabattkoden: fjannym15. Hur bra är inte det?
Hur som helst, vid 14:10 igår eftermiddag lämnade jag ett soligt och varmt Stockholm..
.. och 2,5 timme senare befann jag mig i ett regnigt och grått London! Bara för att överraska min älskade Gabriella som fyllde år när jag var borta i Marbella!
Efter flyg, tåg, taxi och en snabblunch var jag tillslut framme i lägenheten som vi har hyrt under helgen. Sen var det bara att duscha snabbt och göra sig redo för kvällen.
Vi förberedde även med massor av snacks, plock och champagne tills hon skulle komma (helt ovetandes om att jag och hennes vänner var där och väntade på henne). 

Hon trodde att hon skulle på hemmafest hos Henrick Maipo (namnet är taget från en flaska rött som stod på köksbordet) så jävla påhittiga. Hon trodde också att hon skulle få sushi och vin - HEHE men i själva verket var det betydligt bättre än så!

Och ja jag måste erkänna att jag var extremt nervös innan, det kändes som att hjärtat skulle hoppa ur min kropp ett par gånger HAHA. Men ni vet när man sett fram emot något så länge och så vet man att det är sååå nära. Sen stod jag där i garderoben (medans jag hade hjärtattack) och väntade på att Gabriella skulle öppna dörrarna..
Hennes min, reaktion och glädje var oslagbart - wow! Även om hon var chockad i flera timmar efter (haha). Min fina vän - hon förtjänar allt och lite till <3

Så nu ska jag spendera resten av helgen här (låter extremt töntigt med tanke på att helgen är 2,5 dag bara) hur som helst så ska  jag njuta, umgås och bara ha det bra sista timmarna. Nu: frukost och strosa runt i stan! 

I samarbete med Sudio Sweden / For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer