FRUKOSTDEJT EN MÅNDAGSMORGON

En bättre frukost.

Imorse åkte jag till Konditoriet inne i Sturegallerian innan jobbet och hälsade på min fina vän Stina, det blev en mysig frukost tillsammans och massa snack om allt och ingenting! Detta borde man göra varje måndagmorgon, då hade det varit lite roligare att gå upp. Åt en avokadomacka och en chiapudding, huuuuuur gott som helst! Nu efter jobbet ska jag på pass med Frida på gymmet, det är TRX som gäller. Nästan lite nervös med tanke på hur länge sen det var nu haha. Wish me luck!

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer

lina
,
Hej Fanny.  Tack för en så bra blogg, du är verkligen grym! Nu til frågan, för ett tag sen kommenterade jag ifall du hade kunnat lägga upp tips på snygga klänningar som man kan ha på sin 20 års fest eller på andra fester och du lovade att du skulle göra ett inlägg om de. Nu börjar dagarna närmar sig och du har fortfarande inte tipsar om klänningar. Hade verkligen uppskattat ifall du hade gjort de.    kram
sanna,
Underbar blogg!! Har en fråga, ska till Stockholm i helgen och undrar om du vill tipsa om favoriställen för frukost / lunch / middag 😊 Hade varit supersnällt!! 
nouw.com/sannaelise