GÖTEBORG OCH WAY OUT WEST

På lördagmorgon åker jag tillsammans med gänget från frenchen och 20 tjejer till Göteborg! Först kör vi sommarens kanske fetaste dagsfest (Mister French take over) på Port du soleil mellan klockan 13:00-18:00, är du också i Göteborg under helgen? Be there! Ytterligare information du behöver kring eventet hittar du på Facebook (HÄR).

Därefter drar vi direkt till Slottsskogen och Way Out West för att dansa och sjunga till artister som bland annat Lana del Ray (haha typ den enda jag vet som kommer uppträda). Sen avslutar vi nog med en utgång om jag känner mig och mina vänner rätt! Man får väl passa på när man är på västkusten och hälsar på hehe. Under helgen kommer vi att bo på Clarion Post, hotellet ser helt fantastiskt ut! De har bland annat en takterass med pool, hur nice?

En annan sak jag hade velat göra under helgen är att äta lunch på JOS (ni vet stället med mängder av färgglada sallader, acai bowls, smoothies och juicer som kryllar på Instagram) men vi får se om det hinns med (läs: om jag orkar ta mig upp på söndagmorgon) haha. Är det någon av er som ska till Göteborg eller Way Out West i helgen?

Bilderna lånade av Clarion / For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer

Viktoria
,
Jag och en kompis ska på Way out west hela helgen! Är riktigt sugna på dagsfesten på Port! Hur får man tag i band dit? 😃
fannym
,
Fan va kul, kolla på eventet på FB (som jag länkade i inlägget ovan) där har de skrivit vart man kan hämta ut band innan 😃 klart ni ska komma!