Instagram fjannymInstagram fjannymInstagram fjannymInstagram fjannymInstagram fjannymInstagram fjannymInstagram fjannymInstagram fjannymInstagram fjannym

GULD I MIN MUN

Vi började med att dela på en Tryffeldeli, favoriten på brickan var givetvis tryffelsalamin (otippat va?) haha..
Sen beställde vi in en Tryffelpizza bakad på surdeg med mozzarella, parmesan, peccorino, skogschampinjoner och svart tryffel.
Därefter kom det in Tryffelpasta som innehöll pappardelle med kycklingbuljong, tryffelsmör och parmesan. MUMS!
.. och sist men inte minst blev vi överraskade med en variant på Ankriletten som bestod av vispad ankconfit, tryffelcrostini, portvinskokt lök, pickles och vit tryffel. SÅ gott!

Ni som hatar matbilder får mer än gärna skrolla förbi detta fantastiska inlägg (jag har ju tyvärr fått en del hatiska kommentarer om just detta. MEN detta är min blogg och mina regler eller hur?). Hur som helst, mina damer och herrar - detta var det godaste jag ätit på väldigt länge. Jag kom till himlen för en stund (utan att överdriva). Wow jag måste tillbaka till Aubergine innan 2 december för att få uppleva det igen! Ni borde också göra det, ni kommer inte ångra er.

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer

Linn,
Ser riktigt gott ut!
nouw.com/sarahlinnsliv/
fannym
,
Ja det var riktigt drömmigt!! 😃