HARD WORK PAYS OFF

Dagsformen.

Som ni alla vet har jag under några månaders tid nu tagit träning och kost på allvar. Den största anledningen till varför jag klarat det hitills är för att jag har bestämt mig, jag har bestämt mig för att göra en förändring. Vill man tillräckligt mycket så går det, tro mig det har jag fått svart på vitt nu under den här tiden. Tack vare min pt tycker jag nu att det är kul att gå till gymmet, jag har också lärt mig en hel del. En stor framgång till varför det är roligare nu än innan är att jag slipper känna mig som ett frågetecken när jag kommer in på gymmet. Nu vet jag vad jag ska göra och hur jag ska göra det.

Mitt mål med träningen? Ganska simpelt: minska i fett, öka i muskler och självklart må bättre. Jag tror vi alla har en målbild i huvudet hur vi vill se ut, en drömkropp vi strävar efter helt enkelt. Men något vi inte får glömma är att vi alla har olika förutsättningar och kroppar. Det är lätt att vara snygg med kläder på, därför är mitt mål att vara snygg naken för då kan man inte fuska hehe. Och för att nå sitt mål är det viktigt att man sätter delmål annars är det lätt att man ger upp på vägen dit.

Idag tränar jag ca 5 gånger i veckan, mina pass består av överkropp, ben/rumpa och kondition som jag fördelar jämt över veckan. Mage lägger jag någon gång i veckan också. Jag äter efter ett kostschema och brukar ligga mellan 5 och 6 mål om dagen, jag äter kolhydrater precis som tidigare men jag äter bra. Något jag märkt är viktigt är att äta regelbundet, tillräckligt och att inte fuska, det är inte värt det i slutändan ändå. Ha istället en ätardag en dag i veckan då det är okej att äta vad som helst. För att man inte ska missa de små förändringarna och tappa motivationen är ett tips att ta bilder så du hela tiden kan se tillbaka och jämföra. Jag har valt att inte väga mig under min resa då jag anser att siffrorna inte är det viktigaste utan jag mäter mig med måttband istället. Är det något ni undrar över så är det bara att fråga, jag svarar så gott jag kan.

Gillar

Kommentarer

emeli,
Så jävla duktig e du!!!! Skitsnygg 
nattstad.se/emelipettersson
Mikaela
,
Vad äter du på en dag? 😊
fannym
,
Men åhhh tack snälla du! Vad glad jag blir 😊