HORSES, SUSHI AND DREAM VIEW

Igår var det World Cup här i Dubai (ett av de största eventen som arrangeras här), det är alltså hästrace av något slag och alla som är på plats är superuppklädda och bär fina hattar. Roligt event att uppleva på plats, dock förstörde tyvärr vädret stämningen en hel del - det bjöds på spöregn och oönskad närhet under alla parasol haha.

Hur sjukt är det inte egentligen att jag bokade den här resan på grund av att jag var blivit deprimerad efter 4 månaders mörker hemma i Sverige, jag har verkligen längtat och sett fram emot solen. Väl framme här i Dubai (observera att det är ökenlandskap) så har det regnat och blixtrat varenda jävla dag?!?! Medans Sverige bjuder på 16 grader och vårsol så fort jag lämnar landet. Och på onsdag och en vecka fram när jag inte längre är kvar ska det bli strålande sol och 38 grader. Gud hatar mig, that's it!
Därefter åkte vi vidare till Karma Kafé (som även det ligger vid Dubai Mall och med utsikt över Burj Khalifa) för sushi, trevligt häng och Espresso martinis. Har jag nämnt att de är min favoritdrink?
Sen avslutade vi kvällen med bubbel, nostalgi låtar och denna vy. Så mysigt! Tänk om man alltid fick vakna och somna till detta - varför har vi inte dessa skyskrapor, ljus och vägar i Stockholm?

/ For translate in english use Google translate. xx

Gillar

Kommentarer

Nina,
Vilka toppen bilder!
astroom.webblogg.se
fannym
,
Tack sååå mycket! 😊