HUGOS TRE ÅRS KALAS

Min storebror var boss över grillen i vanlig ordning (grillad mat är enda anledningen till varför jag skulle vilja flytta till hus just nu) haha.
Den här fina fototårtan och spider-cupcakes är beställda från dinTårta.se (HÄR) där de har massor av fina bakverk som är perfekta till kalas eller andra tillställningar! De har även snabb leveranstid, bra priser och sen smakar det fantastiskt - jag kan varmt rekommendera er alla denna sida!
Hur fin är han inte? Man vill bara pussa på honom.
Hugo och hans vänner, så söta..

Men herregud jag har ju glömt bort att dela med mig av bilder från prinsens kalas som vi hade för honom i mitten på maj, fy skäms Fanny! Hur som helst - han var löjligt stolt över sitt egna "spider man-kalas" där han hade bjudit in alla hans vänner. Vi grillade korv, öppnade presenter, klädde ut oss, pinijata-time och självklart åt vi massor av tårta och annat gott. Det är så himla mysigt med barnkalas tycker jag.

Däremot hade jag velat stoppa tiden ett tag, åren bara flyger iväg.. Han är ju en stor pojke nu. Världens största grattis till min älskade Hugo och ett stort tack till Din Tårta som hjälpte mig att bli världens bästa faster dagen till ära (både tårtan och cupcakesen var väldigt uppskattade av både vuxna och barn).

I samarbete med dinTårta.se / For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer