JAG KANSKE HAR RÄDDAT LIV

Jag gjorde något bra i helgen som jag är riktigt stolt över. Min insats kan ha räddat ett liv - till och med en hel fastighet. Det hela började under lördagsmorgonen.

Det började lukta lite bränt, fick panik och sprang runt och kollade varenda uttag, tv, spis osv (man är ju så jävla nojig över sånt, speciellt i nu när allt är nytt). Utan några reslutat! Började lugna ner mig och satte mig i soffan där de inte alls luktade som vid hallen. Glömde helt bort incidenten. Kanske nån timme senare springer jag på toa och det är då jag känner att det blivit värre, det kommer ut en svag rök från en ellucka i min lägenhet. Jag ringer mamma och pappa och skriker, jag stänger av elen och ska springa ner i porten för att ringa jouren. Varav jag känner i trappan att de luktar ännu mer utan för en dörr, bankar och drar i handtaget av ren panik och då öppnas dörren som tur är. Och där ser jag att det sitter en äldre man i en rullstol mitt i röken och jag springer in och letar vart de kommer ifrån samtidigt som jag ringer 112 för första gången i mitt liv (hoppas även att de var den sista). Kort därpå kommer två brandbilar, ambulans och polis. Det slutade som tur var bra och ingen blev skadad eller så. Nu i efterhand tänker jag mest på vad som hade hänt om jag inte reagerat. Vad hade hänt om inte dörren var öppen? Hade den äldre mannen i lägenheten överlevt? Hade fastigheten brunnit ner? osv osv. Sånt där är läskigt tycker jag. En olyckshändelse som kan slutat riktigt illa men i detta fall ändå slutade så pass bra. Jag blev en hjälte för dagen.

/ For translate in english use Google translate. xx

  • DAILY

Gillar

Kommentarer

Diman Dilir,
vad hemskt! tur att du reagerade!:O
nouw.com/dimand
dress me up,
Hej! Välkommen in i vår Nyöppnade webshop. Modekläder till bra priser. Vi vill att våra kunder ska få så bra upplevelse som möjligt och älskar feedback så vi kan förbättra och göra shopen ännu bättre. Vi uppdaterar med nya kläder flera gånger i veckan och för övrigt håller vi på att lägga till storleksguide på varje enskilt plagg. Vi hoppas att du ska trivas och att du kikar in då och då. http://dressmeup2.tictail.com MVH Team DMU
dressmeup2.tictail.com
Olivia,
Min hjälte! <3333
oliviasch.devote.se
emeli,
Grymt civilkurage!!
nattstad.se/emelipettersson