JULBORD MED LA FAMILIA

Stockholm är SÅ fantastiskt fint, något man glömmer bort och inte reflekterar över när man bor här. Men igår när vi gick från bilen till Skeppsbron insåg jag det, återigen. Vackra hemstad!
Min outfit dagen till ära - jag hade på mig min nya tröja från Zara med pärlor. Den är både skön och fin, för endast 189 riksdaler blir den din!
Sen var det dags för julbord på Mister French, igen tänker ni antagligen nu? Men ja, jag ville att min familj ska få se vart jag har spenderat mina helger senaste halvåret (haha) och dessutom få en mysig söndag tillsammans med god mat.
Min fina storebror <3
MAT MAT MAT..
Rond 1! Ja ni ser ju hur rolig jag är - knäckebröd, potatis, lax, ägg, rödlök och ost haha.
"Snälla snälla mamma kan jag få mer köttbullar?" HAHA (typ) lilla, söta prinsen med hundögonen.
Sen var det dags för varmrätterna och där är jag som ett litet barn: köttbullar, prinskorv och julskinka är det som går hem på min tallrik!
Sist men inte minst så var det dags att inta dessertrummet. Min favorit av alla kanske till och med! Där fanns det valmöjligheter vill jag lova - fick diabetes av att bara vara där inne.
Innan det var dags att rulla hem i matkoma körde jag en liten photoshoot vid vattnet och tvingade Hugo att vara med hehe! Men ja, ni ser ju själva hur glada vi var... Tack familjen för en bra söndag mitt i sjukdomar och elände! Ni är bäst <3

/ For translate in english use Google translate. xx
  • DAILY

Gillar

Kommentarer